Logo

Overige bezigheden

APM Bigband

APM Bigband

Sinds 2005 staat Jos als dirigent voor de APM Bigband uit Rosmalen.

Concento

Showkorps Concento

Jos is dirigent van Showkorps Concento in Breda.

Elegance

Trio Elegance

Voor een wel zeer smaakvolle muzikale verzorging van uw feest staat Trio Elegance tot uw beschikking. Dit samengaan van Duo Just2Match en Duo Twins combineert stijl met swing en kan zodoende elk publiek bekoren.

Bossche salonorkest

Bossche Salonorkest

Jos is pianist bij het Bossche Salonorkest, dat verder nog bestaat uit 2 violisten, een cellist en een contrabassist. Zij spelen uiteenlopende muziekstijlen zoals klassiek, Weens, Zuidamerikaans, zigeuner- en evergreenmuziek.

Dagorkest Harmonie Sint-Michaël te Sint-Michielsgestel

Sinds mei 2015 is Jos actief als dirigent van het Dagorkest van de Harmonie Sint-Michaël in zijn woonplaats Sint-Michielsgestel

Mannenkoor Il Favorito

Sinds 2015 is Jos dirigent van Mannenkoor Il Favorito uit Ammerzoden.

Jazz kwartet Teach Me Tonight

Met piano, saxofoon, contrabas en/of elektrische bas en drums wordt uw feest wel heel stijlvol opgeluisterd. Bekende jazz standards, maar ook pop en "oldies but goodies" in een modern jasje. Vanwaar de naam? Dit kwartet bestaat nu eenmaal uit collega-docenten!

Arrangementen

Ook voor arrangeerwerk kunt u bij Jos terecht. Van carnavalsclub tot bigband, uw arrangement wordt geheel op maat gemaakt. In overleg is heel veel mogelijk. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Kerkorganist

Jos is actief als kerkorganist in de kapel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch, en is daar tevens dirigent van het koor.
Bent u op zoek naar een organist voor uw parochie, invalwerk of vast, neem dan even contact op om te praten over de mogelijkheden.

Inval- en studiowerk

Staat uw band voor een optreden en valt de toetsenist uit, dan kunt u Jos benaderen voor invalwerk. Met zijn uitstekende leesvaardigheid en prima gevoel voor harmonie en begeleiding kan hij met weinig voorbereiding het gat vullen. En ook een vette solo is geen enkel probleem! Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor een eventuele studio-opname.